La┬áAuto Trans Com┬árepara╚Ťia ╚Öi vopsirea autovehiculelor se realizeaz─â la cele mai ├«nalte standarde de calitate, deoarece folosim proceduri ╚Öi tehnologii de ultim─â generatie, economice ╚Öi ecologice ├«n acela╚Öi timp.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Redresarea ╚Öi repara╚Ťia autovehiculelor avariate se face cu ajutorul unui utilaj de redresare hidraulic marca SPANESI, iar sudurile, cu aparate speciale de sudur─â ├«n puncte cu argon, ├«ntr-un spa╚Ťiu special amenajat pentru lucr─ârile de tinichigerie.

Vopsirea ma╚Öinilor se face ├«n interiorul cabinei de vopsit de ultim─â genera╚Ťie┬á marca SPANESI, cu control permanent al fluxului de aer ╚Öi a temperaturii , vopseaua fiind uscat─â la temperaturi de 60- 80 grade.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Automobilul este izolat în prelabil pentru vopsire.
├Än laborator, se prepar─â dup─â coduri, vopsele pe baz─â de ap─â sau solven╚Ťi, marca┬á Spies Hecker.
Atelierul de vopsitorie auto are o suprafa╚Ť─â de aprox. 2500 mp, necesar pentru efectuarea repara╚Ťiilor unui num─âr mai mare de autovehicole concomitent, elimin├óndu-se astfel programarile pe termene lungi. Astfel, timpul de sta╚Ťionare ├«n service este redus la minim.

Cabinele de vopsit asigur─â coacerea uniform─â a vopselei pe ├«ntreaga suprafa╚Ť─â a autovehiculului, fapt garantat de distribuirea uniform─â a aerului ├«n interiorul cabinei. Standul de preparare a vopselelor, SPIES HECKER, este computerizat, obtin├óndu-se astfel culoarea initial─â a autoturismelor.

Laboratorul propriu de vopsele , calitatea materialelor folosite, precum ╚Öi ├«nalta calificare a speciali╚Ötilor no╚Ötrii sunt atuuri care ne recomand─â clien╚Ťilor no╚Ötrii.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDot─ârile tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obtinerea unei calit─â╚Ťi a lucr─ârii incomparabil─â cu a altor ateliere similare, respect├óndu-se normele UE de protectie a mediului. Iat─â doar c├óteva repere tehnice ale dot─ârii atelierului de vopsitorie:

Zon─â de pregatire cu doua posturi;
Laborator propriu de vopsele pe baza de apa ╚Öi solven╚Ťi marca SPIS HECKER;
Cabina de vopsit SPANESI;
Zona de pregatire a vopsitoriei;
Sistem de evacuare a prafului din zona de pregatire a vopsitoriei uscate marca SPANESI;

 

Profesionalismul angaja╚Ťilor, ├«mpreun─â cu calitatea echipamentelor ╚Öi cur─â╚Ťenia perfect─â, duc la executarea lucr─ârilor de vopsitorie la un nivel superior.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES