La Auto Trans Com reparația și vopsirea autovehiculelor se realizează la cele mai înalte standarde de calitate, deoarece folosim proceduri și tehnologii de ultimă generatie, economice și ecologice în același timp.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Redresarea și reparația autovehiculelor avariate se face cu ajutorul unui utilaj de redresare hidraulic marca SPANESI, iar sudurile, cu aparate speciale de sudură în puncte cu argon, într-un spațiu special amenajat pentru lucrările de tinichigerie.

Vopsirea mașinilor se face în interiorul cabinei de vopsit de ultimă generație  marca SPANESI, cu control permanent al fluxului de aer și a temperaturii , vopseaua fiind uscată la temperaturi de 60- 80 grade.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Automobilul este izolat în prelabil pentru vopsire.
În laborator, se prepară după coduri, vopsele pe bază de apă sau solvenți, marca  Spies Hecker.
Atelierul de vopsitorie auto are o suprafață de aprox. 2500 mp, necesar pentru efectuarea reparațiilor unui număr mai mare de autovehicole concomitent, eliminându-se astfel programarile pe termene lungi. Astfel, timpul de staționare în service este redus la minim.

Cabinele de vopsit asigură coacerea uniformă a vopselei pe întreaga suprafață a autovehiculului, fapt garantat de distribuirea uniformă a aerului în interiorul cabinei. Standul de preparare a vopselelor, SPIES HECKER, este computerizat, obtinându-se astfel culoarea initială a autoturismelor.

Laboratorul propriu de vopsele , calitatea materialelor folosite, precum și înalta calificare a specialiștilor noștrii sunt atuuri care ne recomandă clienților noștrii.

SAMSUNG CAMERA PICTURESDotările tehnice speciale ale atelierului de vopsitorie permit obtinerea unei calități a lucrării incomparabilă cu a altor ateliere similare, respectându-se normele UE de protectie a mediului. Iată doar câteva repere tehnice ale dotării atelierului de vopsitorie:

Zonă de pregatire cu doua posturi;
Laborator propriu de vopsele pe baza de apa și solvenți marca SPIS HECKER;
Cabina de vopsit SPANESI;
Zona de pregatire a vopsitoriei;
Sistem de evacuare a prafului din zona de pregatire a vopsitoriei uscate marca SPANESI;

 

Profesionalismul angajaților, împreună cu calitatea echipamentelor și curățenia perfectă, duc la executarea lucrărilor de vopsitorie la un nivel superior.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES